produsplaceholdersunnyNysiros
Nisyros-spelsituatie-groot

Nisyros

132.00lei (TVA Inclus)

2-4 jucători | vârsta 12+ | joc co-operativ de strategie | Durata aprox. 45-60 min

Vulcanul se trezește! Lava acoperă insula din ce în ce mai mult. Vom reuși să construim suficiente bărci pentru a salva locuitorii?
Descarcă regulile jocului – Nisyros

9789079629176

Descarca regulile jocului

  • LIVRARE RAPIDĂ 20 LEI
  • LIVRARE GRATUITĂ IN ȚARĂ PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 99 LEI
  • COMANDĂ TELEFONIC 0729 019 034
Cod Produs: Z017 Categorie: Product ID: 976

Product Description

Vulcanul de pe insula grecească Nisyros se trezește! Mai multe erupții mari vor acoperi complet insula cu lavă. Locuitorii au nevoie să fugă de pe insulă prin construirea de bărci. Ei pot încetini fluxul de lavă prin construirea de baraje. Cu toate acestea, cu fiecare nouă erupție barajele s-ar putea rupe sub presiunea și astfel lava va continua să curgă.

Avem nevoie de lemn pentru construirea barcilor, piatră pentru construirea barajelor și de grâu pentru a hrăni muncitorii. Aceste trei resurse pot fi recoltate pe pantele vulcanului. Câmpurile superioare dau cel mai mare randament, dar acestea vor fi în curând acoperite cu lavă. Uneori, muncitorii își asumă riscuri uriașe pentru a aduna suficiente resurse.

Vom reuși să salvăm locuitorii înainte ca insula să fie complet acoperită cu lavă?

NISYROS este un joc de strategie dinamic care menține tensiunea pe tot parcursul jocului din cauza evenimentelor sale surprinzătoare. Este ușor de învățat și nivelul de provocare poate fi ridicat pas cu pas. Acest lucru face jocul potrivit atât pentru jucătorii ocazionali cât și pentru înnebuniții după joc

CONȚINUT: tabla de joc formată din 25 de părți, 40 de figuri de joc din lemn, 7 zaruri speciale, 3 matrici de resurse, 32 de bărci, 32 de baraje, 25 de cărți cu evenimente, regulile jocului.
Acest produs face parte din categoria: 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nisyros”Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X