Constructorii De Case

79.00lei (TVA Inclus)

1-8 jucători | vârsta 4+ | joc co-operativ de strategie | Durata aprox. 15 min

Împreună construim case din întreaga lume și le protejăm împotriva dezastrelor naturale. Șapte niveluri diferite de joc oferă multe provocări!
Descarcă regulile jocului – Constructorii de case

9789079629145

Stoc epuizat

SKU: Z014 Categorii: , Product ID: 1016

Product Description

Ce tip de casă ți-ar plăcea: igluu, cort indian, casă plutitoare sau mai degrabă o casă cu terasă? Împreună vom contrui case în întreaga lumea. În timp ce noi construim, cutremure, furtuni, inundații și incendii forestiere pot produce deteriorări la case. Uneori putem să ne luăm măsuri să le protejăm. Și dacă se deteriorează, împreună putem să le reparăm!

În primul joc, constructorii vor încerca să construiască trei case. În fiecare joc ulterior vom mai construi încă o casă. Construirea a nouă case este ultima provocare! Dar ne vom menține succesul protejându-le împotriva forțelor naturii  ?

CONSTRUCTORII DE CASE este un joc de construcție cu accent pe planificare și construcție. Cele șapte niveluri ale jocului oferă mai multe provocări. Jocul este de asemenea potrivit și pentru copiii mai mari.

CONȚINUT: Tabla de joc, 36 de cărți cu case, 4 cărți cu catastrofe naturale, 2 cărți cu măsuri de siguranță, 2 cărți cu reparații, regulile jocului.
Acest produs face parte din categoria: 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Constructorii De Case”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X