Arhipelagul – Undeva în China

99.00lei (TVA Inclus)

2-5 jucători | vârsta 11+ | joc co-operativ de strategie | Durata aprox. 60 min

Jucătorii merg la pescuit într-un arhipelag din China. Peștii sunt din abundență, dar fiecare client vrea anumite specii de pește! Prinde peștele potrivit înainte de sezonul furtunilor…
Descarcă regulile jocului Arhipelagul – Undeva în China

9789079629091

Stoc epuizat

SKU: Z009 Categorii: , Etichetă: Product ID: 1065

Product Description

Jucătorii merg la pescuit într-un arhipelag din China. Ei prind 6 specii diferite de pește și le aduc pe piață. Fiecare specie necesită propria momeală, deci nu este întotdeauna ușor de prins pește imediat. Și un rechin ar putea veni alături și poate fura momeala!

Împreună, jucătorii încearcă să completeze toate comenzile de pe piață. Dar, precum  veniturile de joc, navigația devine mai dificilă atunci când se formează mai multe furtuni. De asemenea momeala, combustibilul și alte echipamente vor fi mai greu de obținut. Din fericire, jucătorii le pot împărți între ei.

ARHIPELAGUL este un joc de strategie provocator în care jucătorii au nevoie unul de altul pentru a forma un plan de lucru de acțiune.

CONȚINUT: Tabla de joc, 5 cărți barcă, 5 pioni, 30 de pești, 24 de furtuni, 37 de cărți cu momeală și alte echipamente, 30 de markeri de combustibil, 20 de  semne ‘închis’, regulile jocului.

Acest produs face parte din categoria: 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Arhipelagul – Undeva în China”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X