Sunny-Games-Antartica
Antarctica-spelsituatie-groot

Antarctica

99.00lei (TVA Inclus)

2-5 jucători | vârsta 10+ | joc co-operativ de strategie | Durata aprox. 30 min

Focile și pinguinii care trăiesc la Polul Sud sunt amenințați de vânători. Mai mult decât atât, banchiza pe care ei trăiesc se topește. Jucătorii se asigură că animalele pot crește în condiții de siguranță.
Descarcă regulile jocului – Antarctica

9789079629008

Descarca regulile jocului

  • LIVRARE RAPIDĂ 20 LEI
  • LIVRARE GRATUITĂ IN ȚARĂ PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 99 LEI
  • COMANDĂ TELEFONIC 0729 019 034
Cod Produs: Z000 Categorie: Product ID: 957

Product Description

Vara la Polul Sud! Doi pinguini tineri și două foci tinere au casa pe un sloi de gheață care se topește. Ei trebuie să înoate din ce în ce mai departe pentru a ajunge la bancurile de pești. Mai mult decât atât, vânătorii încearcă să tragă în foci și pinguini.

Jucătorii se asigură că cele patru animale pot crește în condiții de siguranță. Ei pot disloca nave de patrulare și elicoptere pentru a proteja animalele împotriva vânătorilor. Atunci când toate animalele sunt pe deplin crescute, jucătorii câștigă jocul!

ANTARCTICA este un joc de strategie dinamic, în care toți jucătorii au propriile lor sarcini. Împreună, ei urmăresc îndeaproape mișcarea peștelui și a vânătorilor. Nivelul de joc poate fi variat.

Conținut: Tabla de joc, 18 plăci de gheață, 6 bărci, 3 elicoptere, 8 cărți pește, 3 cărți krill, 16 cărți cu foci și pinguini, 5 cărți cu sarcini, regulile jocului.
Acest produs face parte din categoria: 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Antarctica”Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X